Avsnitt åttioåtta, Sören Kjellkvist!

Foto 2015-11-18 11 47 28

“Det är de existensiella frågorna som är de viktiga i livet, och göra det som man brinner för först och främst, så man inte slösar bort tid. För tid är det absolut värdefullaste som vi har Och för mig att byta tid mot pengar det är den absolut sämsta grejen man kan göra – för tiden som vi befinner oss på den här jorden är väldigt kort och att inte använda den här tiden till att förverkliga sina livsdrömmar det är något som är helt otänkbart för mig nu.”

Avsnittet om att förverkliga sina livsdrömmar.

Det gick inte att göra en kort intervju med Sören, så här kommer en långkörare om Sörens uppväxt, om att vara en drömmare och om att se Europas alla flygplatser som flygmekaniker. Om när livet ställs på sin spets, om sårbarhetsprincipen, livsplaner och om att paddla längs med Norges kust till Ryssland. Om hunden Daxa, om att leva i misär, om att leva i lyx och inte minst om hans projekt Den äventyrliga dagen.

Ett tips är att gå in och läsa om Sörens olika äventyr och ta del av hans oerhört intressant tankar och livsfilosofi från de blogginlägg som han skriver varje dag från sina äventyr.

Tveka inte heller att nominera någon ungdom i er närhet om ni tror att den personen skulle må bra av det fina projektet som Sören har startat i Den äventyrliga dagen.

Om du gillar detta avsnitt kan jag rekommendera intervjun med Fredrika Ek, Renata Chlumska, Annelie Pompe, Robin Trygg eller Andreas Fransson.

Originalfoto © Kalle Grahn.

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

acast_black_logotype_R


 

13 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.