Avsnitt femtiotre, Kaj Zackrisson!

Foto 2014-09-23 11 52 31

“För vi kom ju in och körde våran stil och det var ju fart liksom, från A till B. Som rinnande vatten som bara letar sig ned snabbaste vägen och så studsar man på det som fanns där mellan. Så för dom var det ju en chock att se oss också, för vi körde ju nästan som om vi hade fartdräkt på oss”

För skidåkare behöver man inte presentera Kaj Zackrisson. Den rastaflätade tänkaren i duon Kaj och Sverre som burit upp och symboliserat svensk och internationell friåkning i över femton år och som nu även driver företaget Kask tillsammans med Sverre.

Vi pratar om uppväxten i Rättvik, om att spela golf och runda järnspett i Kiruna, om att bryta nacken någonstans mellan Alaska och Kanada. Om det nya konceptet med Kask Rask, om att jobba med Salomon Freeski TV, om den fantastiska skidfilmen Très Bonne Équipe, om hur friåkningen skiljer sig mellan USA och Europa och om att få njuta av två år till som helsponsrad skidåkare från Salomon.

Missa inte heller mina intervjuer med de andra skidåkarna Christine HarginPer JonssonLotten RappReine BarkeredAndreas Fransson, och Jackie Paaso.

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Bilden kommer från Kask och visar nya goggles för 2015.

Live a little!

Lyssna på Acast

Acasts app för iPhone och för Android

 

5 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.