Om att navigera och planera

Foto 2014-09-22 12 28 01

Between every two pine trees there is a door leading to a new way of life.

– John Muir

 

Att 2014 varit ett helt obegripligt häftigt år för mig är en underdrift. Alla människor som jag träffat, vänner jag fått och platser som jag fått se gör mig verkligen lyckligare än på mycket länge.

Projektet med Husky tuffar vidare och jag har nästan alltid nya idéer och planer på hur det kan utvecklas, hur jag kan skapa inte bara nya avsnitt utan även nya spin-offs och nya kreativa projekt.

Jag är dock fortfarande beroende av extrajobb som kompletterar min ekonomi och en av mina planer är givetvis att kunna erbjuda den kunskap och den erfarenhet som projektet med Husky har givit mig. Sedan planeringen inför det första avsnittet har jag utökat mitt kontaktnät avsevärt, skaffat mig en oerhört bra inblick i outdoorbranschen och förbättrat såväl känslan som förståelsen för de trender som ständigt driver hela denna underbara bransch framåt.

Sedan det första avsnittet har jag, utan hjälp av annonsering och byråer, byggt upp ett varumärke som refereras till på bloggar, i forum, nät- och papperstidningar och på sociala medier.

Jag har skapat samarbeten och kontakter som givit mig tillgång till några av världens bästa och mest framgångsrika utövare inom deras område.

Är detta något som skulle kunna berika ert företag eller varumärke?

Kontakta gärna mig på magnus@huskypodcast.com

husky30x30

 

 

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.