Avsnitt sextiosju, Åsa Lundström!

Foto 2015-01-25 17 15 51

“Det finns så himla mycket kvar, mycket roliga grejer! Jag dagdrömmer om att när jag blir en pensionerad triathlet så ska jag ut och cykla mountainbike i skogen och hunden ska vara med och springa bredvid…man ska ha stighudar och åka skidor så där. Jag har mycket sådana grejer som jag drömmer om och som kanske egentligen passar min persona bättre. Men å andra sidan så det här som jag gör nu vet jag är tidsbegränsat”

 

 Åsa Lundström är en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska triathlonhimlen just nu, så det är otroligt roligt att få presentera en riktigt lång intervju med henne.

I slutet av en hård träningsperiod på Playitas Resort satte jag mig ned med Åsa för ett mycket långt samtal om hennes uppväxt i Västansjö utanför Ludvika, om hennes vilda barndom med sönderbrutna glasögon och skrubbsår på knäna. Om att ta många sabbatsår efter studenten, om flytten till Danmark och vägen från de första 25 metrarna crawl till att vinna Ironman Kalmar. Vi pratar om vett och etikett i triathlonvärlden, om doping, om kurbits, om drömmar efter triathlonkarriären och givetvis om hennes livs första Kona Ironman.

Intervjun är inspelad på Playitas Resort i samarbete med Apollo.

Missa inte heller mina intervjuer med exempelvis Emma Graaf, David Näsvik, Björn Andersson, Patrik Nilsson, Jonas Colting, Julia Gajer, Anja Beranek, Chris “Macca” McCormack, Javier Gómez Noya och Lisa Nordén.

Originalbilden tillhör Team Orbea / Orca

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

ApolloLogga

logo_dark

7 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.