Avsnitt sextioett, Jonas Colting!

Foto 2014-11-24 14 48 47

Ur min intervju med Jonas Colting:

“Jag önskar att jag hade slussats in i en miljö där jag hade fått träna mycket, mycket hårdare och mycket tidigare. Om man hade lagt mig i en låda och skickat mig till Australien ‘här ska du vara ett år nu, kör med dom här killarna, dom kommer att köra skiten ur dig varje dag, det är bara att haka på. Du har det i dig, du kommer att bli bättre'”

Äntligen blev det dags att intervjua Jonas Colting och det var ju uppenbart att avsnittet skulle bli ett av de längsta hittills.

Vi pratar om Jonas Coltings tidiga karriär, vad som saknades och vad som fanns, om hur triathlon har utvecklats i Sverige och för honom. Om det faktum att han inte är en tävlingsmänniska, om behovet av bättre strukturer för individuella idrottare i Sverige. Om prestigelöshet, om problemen med det svenska konsensustänket och om tankar kring att skaffa barn.

Missa inte heller mina intervjuer med exempelvis Emma GraafDavid NäsvikBjörn AnderssonPatrik Nilsson, Åsa LundströmJulia GajerAnja BeranekChris “Macca” McCormackJavier Gómez Noya och Lisa Nordén.

Avsnittet görs i samarbete med Milebreaker och intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Originalbilden tillhör Jonas Colting.

Ladda ned acast till iPhone eller Android.

 

6 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.