Avsnitt sextiotvå, Mikael Lindnord och Arthur!

Foto 2014-12-09 17 04 22

“Så kommer vi in till land där, och fotografen Krister står nästan och hoppar där, för vårt medieteam har ju rapporterat att Arthur är med oss. Egentligen, ska man vara helt ärlig, så var det inte så märkvärdigt. Vi hanterade det här som om att han blev en extra lagmedlem, för oss som är team players så var det inte så stor uppoffring egentligen. Sen att det här har växt till en slags global superstory som alla älskar det är ju bara fantastiskt, men det var aldrig vår ambition”

När jag först såg nyheten om den hemlösa hunden Arthur som slog följde med Team Peak Performance visste jag att jag var tvungen att göra en andra intervju med Micke Lindnord som även var den allra första gästen i Husky.

Lagkapten och nyblivna hundägare Mikael Lindnord gör en kort summering av året 2014, berättar om det nya laget Team Peak Performance. Om förberedelser inför AR World Championships i Ecuador, om att acklimatisera sig till den höga höjden, om att hamna mitt i ett åskoväder och givetvis berättelsen om hunden Arthur.

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Fotografier av Krister Göransson.

Lyssna på acast

Ladda ned acast till iPhone och Android.

 

3 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.