Avsnitt nittiofyra, Jonas Wahlström!

Foto 2016-02-15 13 24 26

“Alltså det var lite roligare på den tiden för djuren rymde lite oftare. Det var alltid spännande när björnarna lyckades rymma, det var alltid någon bra björnrymning varje år och i regel sprang dom ner till spanska ambassaden och skulle in där. För det var ju utländskt territorium hade dom ju kommit på…”

Det har känts givet att intervjua Jonas Wahlström förr eller senare och jag är glad över att få släppa avsnitt nittiofyra där Jonas berättar om att skolka från skolan och istället växa upp på Skansen. Om att flyga med en isbjörnsunge som handbagage, om att förfalska dokument i Sydamerika, om lemurer i talltoppar och om den mörka framtiden för många djurarter.

Efter intervjun med Jonas får jag även ett snack med Jonas dotter Ana som berättar hur det är att växa upp med giftormar i hemmet. Ana tar även med mig för att mata småapor med naturgummiröra, superkul!

En rolig nyhet för mig är att podcasten Husky nu görs i stolt samarbete med Lundhags.

Gillar du detta avsnitt kan jag även rekommendera intervjun med, Mattias Klum, Felix Oppenheim, Mikael LindnordEva Karlsson eller Ninis Rosqvist

Originalfoto © Skansen Akvariet

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

lundhags

acast_black_logotype_R

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.