Husky + Lundhags!

unnamed

Utmaningen för de flesta nystartade företag och projekt är att få en tillräcklig stabilitet som gör det möjligt att våga tänka lite mer långsiktigt. Om Husky ska kunna leva vidare på det viset som jag vill så kan jag inte driva det som ett sidoprojekt och då blir jag beroende av annonsörer, sponsorer och samarbetspartners då jag inte vill ta betalt från de som lyssnar.

Därför är jag så oerhört lycklig och stolt över att Lundhags nu har valt att gå in som en huvudsponsor till podcasten Husky för hela 2016. Att Lundhags dessutom är ett av de riktigt stora Skandinaviska outdoormärkena med en lång historia och en lång tradition gör att det hela känns ännu större.

Jag ser nu fram mot att kunna sova lite bättre om nätterna och sikta än högre för att samla på mig mer och fler möten, intervjuer, historier och avsnitt för 2016.

Tack för att ni lyssnar!

lundhags

acast_black_logotype_R

Categories: Äventyr, Topptur

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.