Premiäravsnittet av Husky, Mikael Lindnord!

Photo 2014-01-03 20 31 36

“När jag tappar min vänsterhand så förflyttas jag bakåt, så jag gör ju som en sån jesusvolt – en fullt utsträckt bakåtvolt. Och tydligen var det så högt, typ tio meter, så jag hinner göra en hel volt, så jag landar på fötterna. Jag kommer ihåg hur jag tänker när jag är i luften, eftersom jag ser landningen, så tänker jag så här: perfekt landning!”

> Lyssna på acast

Det allra första avsnittet av Husky där jag intervjuar Mikael Lindnord som är lagkapten i Peak Performance Adventure Racing Team.

Hör en lång historia om hur Micke upptäckte multisporten som förändrade hans liv för alltid.  Från de första tävlingarna i Sverige där priset blev en påse bilar, till tävlingar under flera dygn i alla delar av världen som lagkapten i ett av världens bästa elitsatsande multisportlag.

Intervjun är inspelad på Mornington Hotel i Bromma.


10 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.