Avsnitt åttionio, Apollo Liveaboard Adventure Racing by Team Peak Performance!

Foto 2015-12-02 08 19 31

Tillsammans med Apollos resekoncept Liveaboard fick jag följa med på en vecka på Apollo Liveaboard Adventure Racing by Team Peak Performance. Vi reser i en turkisk båt, en Gület, längs med kusten till den Lykiska halvön.

Veckan blir lagets sista förberedelse för Adventure Racing World Series finaltävling som avgjordes i Pantanal, Brasilien. Med på resan finns även deltagare som ser veckan som ett tillfälle att utveckla sin egen satsning med högkvalitativ träning.

Jag pratar med Mikael Lindnord, Marika Wagner och Staffan Björklund i laget om deras tävlingsår 2015, jag är med och slår säsongsrekord i snabbaste canyoneeringen och kör en snabb trekking med många höjdmeter.

Om du gillar det här avsnittet kan jag rekommendera avsnittet om Playitas, om Thanyapura eller en lång intervju med Mikael Lindnord.

Originalbild © Jonatan Fernström, fernstrom.se

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

ApolloLogga

2 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.