Avsnitt sjuttioett, Playitas Resort!

Foto 2015-03-04 17 29 32

I slutet av januari åkte jag ned till Playitas Resort tillsammans med Apollo för att intervjua några av de triathleter som bor och tränar där över vintern. Då jag var där passade jag givetvis på att göra ett reportage om anläggningen och området – ett stort tack till alla som hjälpte till med avsnittet!

Bland annat möter vi Ann som bott långa perioder i det hus som hennes pappa köpte då svenskar började upptäcka Fuerteventura. Jag pratar med Martin Pacek i det svenska Judolandslaget, Joakim Sundh som tränar på Playitas och även Henrik på Aerobic Weekends som bland annat jobbar med Apollos nya resekoncept Liveaboard som erbjuder swimruncamps inför Ö till ö och andra träningsresor där deltagarna bor på en båt under en hel vecka.

This slideshow requires JavaScript.

Lyssna även på intervjuerna med några av de triathleter som var på plats:

Patrik Nilsson

David Näsvik

Åsa Lundström

Anja Beranek

Julia Gajer

Javier Gómez Noya

Avsnittet är inspelat på Playitas Resort i samarbete med Apollo.

Missa inte heller reportaget om Thanyapura!

Originalbilden tillhör Apollo Playitas Resort.

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

ApolloLogga

logo_dark

5 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.