Avsnitt åttiosex, Apollo Liveaboard Swimrun Camp!

Foto 2015-10-28 19 54 23

“Det som är unikt med swimrun, förutom miljön som vi rör oss i och det nya sättet att springa och simma, så är det någon slags gemenskap som kom naturligt och som kom från Utö från början. Det blev det lilla och intima som fortfarande är kvar – att man är en liten familj som håller på med det här och att det går väldigt fort att komma in i den här familjen. Har man varit med och kört en tävling då är man med, det finns inga nybörjare på det sättet.” – Mats Andersson

När erbjudandet kom att följa med Apollos Liveaboard träningsresa till Turkiet för en veckas Ö till ö Swimrun Camp var jag inte sen att haka på. Under ledning av Mikael Rosén och Mats Andersson blev det en hård men otroligt rolig vecka. Mikael är bland annat förbundskapten för det svenska landslaget i öppet vatten och Mats startade tillsammans med sin bror Jesper hela swimrunrörelsen efter ett nästan mytiskt vad med ägarna till Utö Värdshus.

Följ med i båten längs med kusten på den Lykiska halvön i Turkiet, med simteknik, swimrunbanor och tuff löpning längs med den Lykiska leden.

Stort tack till Apollo och till alla härliga deltagare på båten för en underbar och lärorik vecka!

Gillar du detta avsnitt kan jag rekommendera intervjuerna med Michael Lemmel, Erika Rosenbaum, Sofie Lantto, Nils Zätterström, Rasmus och Linus eller specialavsnitten om Ö till ö eller Playitas.

Originalbild © Mikael Rosén, Human Ambition.

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

ApolloLogga

 

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.