Avsnitt åttioett, Sofie Lantto!

Foto 2015-08-31 16 00 04

“Men de facto är att det KAN hända någonting också, man måste börja bearbeta döden redan då. Det har jag gjort sedan jag var arton år, pratat om och tänkt på döden, och vad jag vill göra av mitt liv. Och det är ganska många tycker jag som man pratar med som bara springer runt i sitt ekorrhjul och som aldrig ens har tänkt! När man säger ‘döden’ så blir de bara lite likbleka och tycker att det är jobbigt. Jag har inga planer på att dö på många år, men jag har åtminstone tänkt på det och jag försöker leva så att jag hela tiden tycker att jag är riktigt nöjd med mitt liv.”

Gästen i avsnitt åttioett är ingen mindre än den livsbejakande och sprudlande Sofie Lantto som har fler järn i elden än vad man tror är möjligt.

Hör en lång intervju om hennes uppväxt i Gällivare, om kärleken till Norr, om hur fallskärmshoppning förändrade hennes liv och om hur det är att simma i luften som i hennes barndoms drömmar. Om äventyr i Patagonien, om att vinna ett iskallt Rockman, om kärleken till Ö till ö, om kreativitet och skapande och om att designa världens snyggaste cykelkläder.

Missa inte tävlingen på Huskys Facebooksida där du kan vinna ett par sprillans nya Bose Soundsport hörlurar som sitter som en dröm och som tål både regn och svett!

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm med mängder av fika.

Stort tack till Naimakka för en snygg present till Sofie!

Gillar du detta avsnitt kan jag även rekommendera intervjun med Emma Graaf, Åsa Lundström, Anders Bergwall eller Lisa Nordén.

Originalfoto © Hans Berggren, www.hansberggren.se

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

6 replies »

  1. Pingback: FAVORITMINNEN 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.