Huskys julspecial!

Foto 2017-12-12 19 41 37

I över fyra år har jag velat göra ett slags jul- och nyårsavsnitt där jag samlar tre personer från olika håll för att summera året och sammanfatta läget i allra bästa P1-anda. 2017 var året som det hände!

Men om det är svårt att boka en vanlig intervju så är det ju snudd på Mission Impossible att få fyra personers scheman att klicka. Att även lyckas med det i december precis innan julhetsen har gjort att projektet känts nästan dödfött.

Men miraklernas tid är ej förbi, efter lite klurande och en del Facebookchattande så bokade jag den stora studion hos acast och slog upp dörrarna för ett Husky Dreamteam. Som jag förklarade för dom så såg jag på dom som en superhjältegrupp där fantastiska människor med olika förmågor gör gemensam sak.

Laguppställningen gick inte heller av för hackor:

Sofie Lantto, den kreativa norrlänningen med superkrafterna triathlon, swimrun och skitsnack. Även tidigare Huskygäst i avsnitt åttioett.

Sverre Liliequist, en av den moderna friåkningens absolut största och en Gudfader för svensk friåkning, hängiven cyklist, trebarnsfar och storfiskare. Givetvis också tidigare Huskygäst i avsnitt tjugoett.

Hanna Näslund, nybakad cyklist, Instagramstoryexpert, multisportare, Jämte och numer stolt ägare till ett par egensydda Lundhagskängor. Min gissning är att ni under 2018 kommer att få se mycket mer av Hanna!

I vanliga fall är jag alltid oerhört välstrukturerad och förberedd innan mina inspelningar men nu för första gången började inspelningen med ett i stort sett tomt blad. Tanken var att “the plan is that there is no plan” samt att vi skulle ta det hela på uppstuds.

Det blev extra roligt eftersom det visade sig att mina gäster, trots den lilla ankdamm som vi rör oss i, aldrig hade träffats på riktigt. Men då jag valt mina gäster med noga omsorg blev det inte direkt någon pinsam tystnad – istället flöt samtalet på precis som planerat kring de grova frågeställningarna: Var är vi idag? Vad händer nu, och vad kommer att hända sen?

Vi pratar cykling, skidor, tävlingar, upplevelser, barn, kaffe och mycket, mycket mer. Min förhoppning är att vi ska få vara ett mysigt sällskap på tågresan, löpturen eller långpromenaden i jul.

This slideshow requires JavaScript.

*  *  *

I mars nästa år fyller Husky fem år och jag är så otroligt glad och stolt över att ni som lyssnar gör så att jag kan fortsätta med projektet.

Tack för fem fina år och oändligt många nya möten, vänner och en aldrig sinande flod av inspiration.

Tack också till de som sponsrat under åren – ni är också en viktig del av denna samling kring en digital, brinnande lägereld som jag älskar att berätta historier för.

God Jul

och

Gott Nytt År!

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

NGE_Logotype_RGB

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.