Avsnitt fyrtioett, Erika Rosenbaum!

Photo 2014-05-05 08 29 59

“Samma sak där; när du hör att man ska simma och springa från Sandhamn till Utö, 75 kilometer varav det är 10 kilometer simning, så hör du ju att det inte går! Det kan man ju inte göra! Och så gör man det…”

I avsnitt fyrtioett intervjuar jag Erika Rosenbaum som idag jobbar som affärsutvecklare och website manager på Milebreaker. Erika är bland annat utbildad PT, men framförallt är hon en oerhört driven triathlet där kanske det viktigaste är hennes vänner som exempelvis i triathlonklubben Seven Triathlon och löparklubben TT. Utöver triathlon är kanske även Erika mest känd för att ha gett namn till den snabbt växande sporten swimrun efter att ha kört Ö till ö för första gången.

Vi pratar om Erikas musikaliska bakgrund, hennes uppväxt och om att skaffa fyra barn på fem år. Vi kommer in på Erikas programledarkarriär i programmet Aldrig mera fet som sändes på TV3. Vi snackar tränings- och hälsotrender, om hur man hinner med mer än tio timmars träning i veckan med fyra barn och heltidsjobb. Erika avslöjar även hennes bästa minne från Ö till ö

Facebooksidan för Erikas swimrunpass hittar ni här.

Intervjun spelades in på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

(Under några minuter hände något väldigt konstigt med min mick verkar det som, ber om ursäkt för det metalliska ekot. Försökte men fick inte bort ljudet)

Lyssna på acast

 

 

4 replies »

  1. Det ska bli ett nöje att lyssna på Erika. Erika är en grym träningskompis, inspirationskälla och en fantastisk vän! Kul att hon är med i er podcast, grattis till er. Carro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.