Avsnitt fyrtiosju, Isabelle Söderberg!

Foto 2014-07-18 14 03 25

“Min kropp flög nog som en docka. Jag landar på mage och tittar vänster. Så känner jag att ‘det här var nog inte så bra’. Ser en blodpöl precis vid mitt huvud, vid ögonen, och tänker att ‘shit! Det där är MITT blod!’ Sen känner jag hur hela min underkäke, munnen, liksom är intryckt med tänderna in i gommen och det bara är…blod…”

Det är omöjligt att inte imponeras och påverkas av den oerhört starka Isabelle Söderberg, elitcyklisten som körde OS i London 2012 och som förra året kraschade svårt i 55 kilometer i timmen och som nu kämpar för att komma tillbaka. Intervjun är den mest känslofulla hittills och jag hoppas att ni kommer att inspireras av Isabelles historia.

Vi pratar om hennes karriär, hur hon valde landsväg framför MTB. Om hennes genuina passion och kärlek till cykling och om vägen tillbaka som plötsligt inte alls blir som hon tänkt sig.

Isabelles pojkvän Jonas Ahlstrand chillade i soffan under intervjun.

Avsnittet är sponsrat av Milebreaker så innan intervjun berättar Erika Rosenbaum lite om energiintag för cykling. Kom ihåg att uppge rabattkoden “HUSKY” i kassan på Milebreaker.com så får ni 20 procents rabatt på ordinarie priser!

Mot slutet av intervjun blev det något för-e-bannnat vajsing med inspelningen, så det ligger ett konstigt elektroniskt eko och stör något. Det ber jag så mycket om ursäkt för. Om någon vet vad detta beror på får ni gärna kontakta mig!

Om ni gillade den intervjun tycker jag även att ni ska lyssna på min intervju med Jenny Rissveds.

Intervjun är inspelad i en svit på Clarion Sign i Stockholm.

Originalfoto från Isabelle och Jonas.

Lyssna på acast

 

 

 

7 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.