Avsnitt sjuttiosju, Fredrik Kessiakoff och Velothon!

Foto 2015-06-24 10 02 44

“Det var en i raden av motgångar som jag haft där jag bara ha fått tänka ‘så här är det. Nu är det rehab i ett halvår och sedan är jag tillbaka igen, även om läkarna då sa att ‘du har ont i knät av fler anledningar, bland annat så är din knäskål väldigt rörlig och du kommer till exempel aldrig kunna köra Tour de France’. Han räknade nog aldrig med att jag ens skulle försöka köra Tour de France. Men det visade ju sig vara ganska fel…”

Avsnitt sjuttiosju är en lång intervju med en av Sveriges mest framgångsrika cyklister genom tiderna – Fredrik Kessiakoff.

Fredriks meriter sträcker sig både från mountainbike och landsväg, hör om hans uppväxt där han flyttade mellan olika länder. Om att spara ihop till sin första mountainbike och börja satsa ordentligt som proffs. Om skillnader och olika styrkor mellan landsväg och mountainbike, om olyckor och säkerhet inom cykling. Fredrik är även Race Director för Velothon Stockholm så vi pratar inte bara om tävlingen, utan även om att ta klivet från cyklist till tävlingsarrangör.

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Gillade du detta avsnitt kommer du sannolikt även gilla min intervju med Jenny Rissveds, Isabelle Söderberg eller specialavsnittet om cykling.

Originalbild © Henrik Kindgren, kindgren.net

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

14_VS_LOG_LOOP_CMYK

2 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.