Avsnitt nittiosju, Johanna och Sara Hagström och Husky Trail!

Foto 2016-03-04 18 38 12

Fokus i det här avsnittet blir en lång intervju med de otroligt framgångsrika syskonen Johanna och Sara Hagström.

Bara två veckor innan intervjun tog lillasyster Johanna ett guld och ett silver i ungdoms-OS i längdskidor i Lillehammer. Storasyster Sara har bland annat fem guldmedaljer i junior-VM för orientering. Vi pratar om deras uppväxt, om det mytomspunna orienteringslivet, om varför orientering är så lockande. Vi pratar med Johanna om hur det var i OS, hennes drömmar och hur de klarar av balansen med flera timmars träning varje vecka.

Men innan intervjun handlar det också om löptävlingen Husky Trail som går 16 april i Falköping. Jag pratar med Rasmus som tog kontakt med mig i julas och som slutade med att podcasten Husky nu är en stolt samarbetspartner till tävlingen. Hör om terrängen, om tävlingen och om det gamla Hundspåret som tävlingen avgörs på. Titta även in på tävlingens Facebooksida.

Podcasten Husky görs i samarbete med Lundhags och intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Gillar du detta avsnitt kan jag även rekommendera intervjun med Emelie ForsbergEmma Graaf, Åsa Lundström, Jenny Rissveds eller Isabelle Söderberg.

Originalfoto © syskonen Hagström

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

lundhags

acast_black_logotype_R

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.