Musikhjälpen 2014

Foto 2014-12-09 09 09 55

“I Musikhjälpen 2014 vill vi ha din hjälp att stoppa spridningen av viruset hiv. Var 15:e sekund smittas någon med hiv världen över och en stor del av dem är barn och tonåringar. Utan medicin blir viruset livshotande. Vårt mål är att hjälpa de som är värst drabbade och att slå hål på fördomar genom att höja kunskapen om hiv och aids”

Med hjälp av fantastiska vänner har jag fått in så mycket fina saker att jag faktiskt bygger två olika goodiebags, tanken slog mig redan förra året och jag hoppas att ni är ok med det. Det första paketet blir lite mer löprelaterat och det andra lite mer skid- och stockholmsrelaterat.

Jag hoppas att innehållet kan uppdateras och fyllas på under resans gång. Förra året kom det vinnande budet från en hjälte som köpte in det hela till sitt företag – på så vis hade han kirrat grymt fina julklappar till sina anställda samtidigt som han bidrog med pengar till en väldigt fin sak, så det är mitt bästa tips! Kolla med era arbetsgivare, företagande vänner, eller om ni själva driver något eget; fixa julhandeln denna helg till förmån för Musikhjälpen!

Budgivningen sker genom Tradera och pengarna går oavkortat till Musikhjälpen.

När budgivningen är avslutad och vinnare utsedda ser jag till att alla saker hamnar hos rätt person, ha överseende om det kan dröja några dagar innan alla leveranser är färdiga.

Goodiebag no 1 “Ultra”

 • Ett par Lundhags Makke byxor, i valfri färg och storlek!
 • Två stycken mössor från Kask!
 • Boken “Det är bara att springa!” av författaren, podcastaren, löparen och leopardkvinnan Petra Månström, givetvis signerad!
 • *NYHET* en styck pikétröja i merinoull från Outdoorians, valfri storlek!
 • En styck DVD från Asics om årets löpevent “Outrun the Sun“, signerad av Jonas Buud!
 • En privat guidad löptur med Jonas Buud på hans favoritstigar i Moraområdet! Efter löpturen blir det finfika med hembakad äppelkaka som lär vara hemligheten bakom Jonas tempo och teknik. Resa till Mora ingår ej, men här blir det ju ett fantastiskt tillfälle att kombinera en liten semester med kanske säsongens mest motiverande löptur!

Goodiebag no 2 “Afterski”

 • Ett par Four Black Blue Goggles från svenska Yniq. De mest exklusiva skidglasögonen på marknaden. Punkt.
 • Två stycken mössor från Kask!
 • Ett presentkort från Addnature på 500 kronor!
 • Ett presentkort från Maja Pernefeldt Sjukgymnastik + Träning på 500 kronor!
 • En mini multisportcamp med benhårde veteranen Jari Palonen med mångårig erfarenhet från tävlingar i Sverige och utomlands, senast i Ecuador tillsammans med Swedish Armed Forces. Det hela blir tre träningspass i disciplinerna löpning, MTB och paddling. Varje pass blir ett träningspass, innehållandes teknik och värdefulla tips. Detta riktar sig mot nybörjare eller de som har kommit igång, fast vill ta det sista steget. Typ. Efter det är givetvis personen välkommen att använda Jari som bollplank. Detta erbjudande gäller endast i Stockholm med omnejd. Maila mig med frågor kring detaljerna.

Ett varmt tack till alla som engarerar sig!

Let the bidding BEGIN! 🙂

This slideshow requires JavaScript.

 

Categories: Uncategorized

Tagged as: ,

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.