Avsnitt femtiosju, Fredrik Croneborg!

Foto 2014-10-12 17 24 39

“När jag började var det nog roligare att vara lite okänd, men nu i Asien är det inte så längre. Jag tror att nu är man nog favorit på många tävlingar, men för mig är det nog enklare att hantera nu att kanske vara favorit. Jag kanske inte tar det lika allvarligt längre”

Det tredje och avslutande avsnittet i Thanyapuratrilogin som jag gör i samarbete med Apollo – en intervju med den svenske triathleten Fredrik Croneborg.

Fredrik vann junior SM i slutet av 90-talet men har nu inte tävlat i Sverige sedan början av 2000-talet. Nu levererar han vinster och pallplatser på stora tävlingar i Asien och USA. Hör en lång intervju om hans uppväxt i Dalarna, om golfspelet, om skate- och snowboard och att plötsligt upptäcka att han hade en fantastisk kondition. Om jakten på äventyr och om livet som professionell triathlet baserad på Phuket.

Missa inte heller mina intervjuer med exempelvis Emma Graaf, Åsa LundströmDavid NäsvikBjörn AnderssonPatrik NilssonJonas ColtingJulia GajerAnja BeranekChris “Macca” McCormackJavier Gómez Noya och Lisa Nordén.

Originalfoto: © Larry Rosa, www.larryrosa.com

Lyssna på acast

Ladda ned acast för iPhone eller Android. ApolloLogga

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.