Lansering av acast och Husky International!

Husky700

 

Jag inledde efter sommaren ett samarbete med det svenska företaget acast. Deras plattform för podcasts har fram tills idag endast varit i betaversion men i morgon 15 oktober kommer de äntligen att lanseras officiellt!

Då de lanseras innebär det uppdaterade appar för alla plattformar, men även att de öppnar kontor i England för internationell lansering. Tillsammans med Värvet International bli min nya kanal Husky International de första två poddarna som lanseras internationellt genom acast!

Jag har skrivit det förut; om ni gillar Husky så hjälper ni mig oerhört mycket om ni åtminstone ger den nya appen ett försök. Ni  kommer alltid att kunna lyssna på Husky genom andra podcastläsare, men det är endast genom acast som ni får tillgång till det extramaterial i form av bilder, videos och länkar som jag nu lägger upp för varje nytt avsnitt. Om ni har provat betaversionen av acast men haft strul är det mycket stor sannolikhet att de barnsjukdomarna kommer att vara kurerade i den sprillans nya appen som ni kan ladda ned för både iPhone och Android.

Jag kommer alltså att fortsätta att samla på mig så många engelska intervjuer som möjligt, men de svenska avsnitten kommer ju givetvis tuffa på i samma takt som tidigare.

TACK för alla fina mail som jag får, det betyder så oerhört mycket att få mail från såväl Sverige, Norge som Island med uppmuntrande och stundtals gripande mail om hur ni söker inspiration bortom det bekväma.

Tveka aldrig att kontakt mig om ni har problem med avsnitten, har idéer om hur Husky kan breddas, personer som borde intervjuas och allt annat som ni kan tänka på.

Det är givetvis kul om ni hjälper till att sprida de avsnitt som ni tycker extra bra om, men det ser jag ju redan att ni gör 🙂

Husky finns även på Instagram som jag trivs i och på Twitter där jag är skrämmande inaktiv.

Som vanligt stort tack till Mittsette som gör mina fantastiska loggor, tack till alla vänner som supportar med teknik, tips och inspiration.

Håll nu utkik till höger och vänster, för i morgon onsdag rullar acast ut officiellt och ett spann med ivriga Huskys drar och ylar i fronten!

/Magnus

husky30x30

Skärmavbild 2014-10-14 kl. 21.13.13

Categories: Uncategorized

2 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.