Avsnitt sjutton, Fredrik Schenholm!

20131011-124319.jpg

I det sjuttonde avsnittet sitter jag på Scandic Grand Central och pratar med äventyrsfotografen Fredrik Schenholm som berättar om livet bakom kameran – hur han tog sig hit, hur hans arbete faktiskt ser ut på plats och framförallt om hans besatthet kring berg och vulkaner.

Under intervjun pratar vi lite om hans film Jan Mayen – Ski & Sail Adventure som verkligen är sevärd! Ni som är fotointresserade kanske blir nyfikna på den där ryggan som Fredrik förälskat sig i? Den kan ni kolla på här.

Missa inte heller att Fredrik erbjuder kurser och workshops för de som är intresserade och att han även gett ut en bok om man inte har råd med en hel kurs.

Missa för fanken inte heller Huskys första tävling där man kan vinna ovan nämnda bok! Maila till mig eller till Fredrik så hoppas vi att snart kunna kora en vinnare. I slutet av intervjun hör ni ju allt om regler och sånt.

Som ni säkert kan se och gissa är bilden Fredriks egna.

Lyssna på acast

11 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.