Avsnitt sjuttiofyra, Pure Freeride Camp!

Foto 2015-05-06 17 15 27

I år fick jag chansen att vara med på Pure Freeride Camp som arrangerades för sjätte året med turiststationen i Abisko som bas.

Under en långhelg fick vi som deltagare chans att gå på toppturer i hela området omkring Abisko ända in i Norge. Utöver toppturer erbjöds föreläsningar och workshops med bland annat fotografen Fredrik Schenholm och Pures samarbetspartner som Norrøna, Gore-Tex, Houdini, Woolpower och Apoteket.

I avsnittet hänger jag på nattåget från Stockholm upp till Abisko, jag pratar med några av deltagarna, bergsguiderna och de personer som arrangerar det hela – bland annat Pures grundare Camilla Antonsson.

Stort tack till alla deltagare och arrangörer som gjorde avsnittet möjligt!

Gillar ni detta avsnitt kanske ni även gillar mina intervjuer med bland annat bergsguiden Christian Edelstam, Houdinis VD Eva Karlsson, Norrønas VD Jørgen Jørgensen eller fotografen Fredrik Schenholm.

Originalbild © Fredrik Schenholm, www.schenholm.com

Lyssna på acast

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.