Avsnitt 119, Fredrika Ek, del tre!

foto-2016-11-10-11-03-34

“Alltså det är en speciell känsla att cykla slut på land, för det går ju inte! Och sen gjorde jag det! Det har varit några tidpunkter, tillfällen och delmål som har varit riktiga höjdpunkter och att cykla in i Singapore i det största ösregnet som jag har sett var verkligen det. Det var töntigt filmiskt, det ska liksom inte vara sådär, så har man lite för klyschig musik på…det var verkligen supertöntigt. Men det var verkligen den coolaste känslan någonsin tror jag.”

För tredje, men inte sista, gången intervjuar jag Fredrika Ek som just nu är ute för att cykla jorden runt.

När jag pratar med Fredrika är hon i Lake Wanaka på Nya Zeeland och hon ska precis flyga till nästa kontinent: Sydamerika.

Vi pratar om att cykla slut på land, om vad som har hänt sedan vi talades vid från Bangkok, om att valla kor med helikopter, om äventyrets vardag och om att ladda mentalt på Nya Zeeland.

Missa inte det första och det andra avsnittet med Fredrika och planen är alltså att göra fler nedslag tillsammans med henne under resans gång. Missa inte heller Fredrikas insamling.

Gillar du detta avsnitt kan jag även rekommendera intervjun med Johanna Davidsson, Emil Börner, med Helena Olmås, Jez Bragg, med Sam Smoothy eller med Nicklas Lautakoski.

Originalfoto © Fredrika Ek

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

lundhags

acast_black_logotype_R

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.