Avsnitt 114, Women in Sport and Adventure!

fil-2016-09-19-15-13-20

“Jag har alltid tänkt att ‘det är inte så konstigt att en tjej fiskar’ och efter idag ser jag så himla mycket mer möjligheter än vad jag gjorde innan – förut så var jag ganska trångsynt tror jag. Men idag så ser jag så himla mycket mer, jag har fått så fina kontakter och idéer för vad man kan göra – speciellt med att vara förebild, bygga vidare med det, ta kontakt med flera branscher och lyfta det här med tjejfiske.” – Emilie Björkman

I år var jag uppbjuden till festivalen Women in Sport and Adventure i Umeå. På plats träffade jag inte bara arrangörerna Lucy Rist och Jenny Lidqvist utan en mängd av de föreläsare och inspiratörer som var på plats. I avsnittet pratar jag med flugfiskaren Emilie Björkman, med den fantastiska ultralöparen Kristina Paltén, jag pratar med skidåkarna Lotten Rapp, Karin Stöckel och Caroline Strömberg och inte minst med äventyrsatleten Maria Granberg som i våras stod på toppen av världens högsta berg.

Gillar du detta avsnitt kan jag även rekommendera intervjun med InspireUs, Lotten Rapp, Maria Granberg, Fredrika Ek, Jackie Paaso och Renata Chlumska.

Originalfoto © Women in Sport and Adventure

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

lundhags

acast_black_logotype_R

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.