Avsnitt 173, Åre Sessions Breakfast Talks med Kristofer Turdell, Kajsa Larsson och Kajsa Silow!

Foto 2018-05-14 11 44 30

I den andra inspelningen från Åre Sessions Breakfast Talks pratar jag med Kristofer Turdell, Kajsa Larsson och Kajsa Silow om livet de lever, de val och prioriteringar som de gjort och hur det skiljer sig från ett vanligt jobb.

Kristofer Turdell hoppade upp på Åre Bageris uppbyggda scen på kryckor – men innan benet skadades hanns det med att vinna Freeride World Tour 2018 och bärga världsmästartiteln i friåkning.

Kajsa Larsson är nyss hemkommen efter en längre vistelse i Nordamerika och Kajsa Silow klämde in deltagandet mellan engagemang under Åre Sessions med ett av hennes projekt: Adventure Stories.

På scen framför bageriets frukostpublik pratade vi om deras liv, vilka val och vilka drifter som tagit dom till ett liv som många skulle beskriva som drömlivet. Vad är bäst? Vad är sämst? Vad säger familj och vänner? Hur långt fram planerar de och har de koll på pensionen…?

This slideshow requires JavaScript.

Podcasten Husky spelas in tillsammans med Naturkompaniet.

Missa inte den första inspelningen från Åre Sessions Breakfast Talks.

Foton från Åre Bageri © Hilda Arneback / hildaarneback.com

Gillar ni detta avsnitt kan ni även lyssna på min intervju med surfaren Maria Petersson, med fotografen Sophie Odelberg och med surfaren Adam Holm.

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

logo-footer

Categories: Uncategorized

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.