Avsnitt fyrtiotre, Mattias Hargin!

Photo 2014-06-02 17 57 30

“Jag har legat någon gång i Engelberg och ska ha vilodag för att man ska iväg dagen efter, och så ser man att det kommer en massa snö och blå himmel. Då brukar jag tänka så här att ‘fan det måste ju vara bättre att jag mår bra och är glad än att jag bara är utvilad!'”

Efter att ha intervjuat storasyster Christine Hargin och sambon Matilda Rapaport blev det dags att efter vintersäsongen intervjua landslagsåkaren Mattias Hargin.

Vi pratar om uppväxten i Stockholm, om kaotiska båtsemestrar, om åren på skidgymnasiet, om OS, det omtalade andra åket i Sotji och om vardagen i Engelberg. Om att bryta sönder stavar och att balansera passionen i friåkning med tävlingsmomentet i världscupen. Att Mattias är grym utanför pisten kan ni se bevis för här.

Originalfotot är Mattias egna.

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Lyssna på acast

6 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.