Avsnitt 203, Åre Sessions Breakfast Talks del 1!

4803888A-E5BC-43E4-820D-61994454CD9D

”Jag läste ur en FN-rapport där man konstaterade att vi mellan åren 2000 och 2014 har fördubblat antalet tillverkade kläder – och det är ju inte långt bak i tiden så samhället ser ju egentligen exakt likadant ut, och människor då hade ju samma möjligheter att uttrycka sig som idag – så det har ju spårat ur bortom alla gränser”

/ Axel Lindgren, Houdini Sportswear

När Åre Sessions för tredje året drog igång i slutet av april under säsongsavslutningen blev jag åter inbjuden för att vara värd för Åre Sessions Breakfast Talks – denna gång i samarbete med Oatly.

I år blev det tre olika frukostintervjuer och samtal på en scen på Holiday Club som även agerar Basecamp för hela festivalen.

Breakfast Talks Powered by Oatly invigdes fredag morgon med en fantastisk panel bestående av skidåkaren och Da Bunch-medlemmen Lucas Stål Madison, Åreprofilen och medgrundaren till Stitch’n’Stones Emma Ruzicka och Axel Lindgren som jobbar med Houdini Sportswears marknadsföring.

IMG_6110

Fredagens samtal fokuserade på konsumtion inom skid- och Outdoorvärlden, åt vilket håll som utvecklingen kan gå och det ansvar som marknadsavdelningar, profiler och kreatörer kan ta för att styra utvecklingen i en mer hållbar riktning.

Missa inte kommande samtal med Hanna Olvenmark som står bakom den oerhört uppmärksammade hemsidan Portionen under tian, samt intervjun med Tom-Oliver Hedvall som uppmärksammades för en skidresa till Japan – med tåg.

Originalfoton © Åre Sessions / Axel Lindgren / Lucas Stål Madison / Emma Ruzicka

Missa inte heller avsnitten från förra årets Åre Session Breakfast Talks eller panelsamtalet med med hållbarhetsansvariga från Haglöfs, Houdini, Peak Performance och Fjällräven.

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone. Ni kan även lyssna på Husky direkt i Spotify.

BreakfastTalks-70cm_Rityta 1[2]

Categories: Uncategorized

2 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.