2013: Året som slutade på plats 23

20140103-120834.jpg

Det har verkligen varit ett oerhört händelserikt år för mig och för projektet Husky som rullade ut i våras. Jag har nog helt ärligt alltid tänkt att det borde kunna funka, och att det nog borde kunna få lite positiv uppmärksamhet, men då jag summerar 2013 är jag ändå väldigt stolt, ödmjuk och positivt överraskad.

Det är jättemånga som mailat och kommenterat på Facebook, Twitter och Instagram och efter lite egogoogling kan man även se hur Husky nämns på en del forum och bloggar med postiva kommentarer och rekommendationer – detta är verkligen den bästa belöningen man kan få.

En annan förutsättning för att jag ska kunna fortsätta är ju givetvis en del samarbeten som kan ge allt från spridning till annonsintäkter, därför är jag oerhört glad över exempelvis Milebreaker, Outside, Addnature och Alpinkultur som visat att jag inte är helt fel ute och som faktiskt gjort att jag vågar ta ytterligare steg mot att kunna ta Husky till nya nivåer.

När Outside strax innan jul kom ut med sin lista över årets 100 mest minnesvärda personer, händelser och fenomen och podcasten Husky hamnar på plats 23 är det givetvis bäst tänkbara avrundning på året och en lite overklig känsla. När jag bläddrar genom listan och även ser hur många av de personer som jag haft förmånen att få intervjua under året; som Emelie Forsberg, Andreas Fransson, Matilda Rapaport, Houdini, och hur de också ligger högt på denna lista känns det bara ännu bättre.

Så det är med gott mod som jag nu siktar på nya intervjuer, samarbeten och högt flygande planer inför 2014!

TACK till alla som hört av sig, till alla vänner som bombarderar mig med uppmaningar och tips om intervjuer, till alla som bidragit med bilder, tack Joel Mull för fantastisk musik, tack för kaffe och kontakter till nya intervjuer. Fortsätt gärna att ge feedback på allt från hemsida till intervjuer!

Nästa avsnitt kommer en vecka eller två in i januari och kommer att vara en finfin start på det nya Huskyåret. Själv ser jag fram emot en semester till Niseko, Japan, som just nu verkar ha rikliga mängder av det som de flesta av oss i Sverige saknar just nu: SNÖ!!!

Tack!

husky30x30

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.