Ibland springer Husky med de stora hundarna.

Photo 2014-01-08 13 04 13

Ok, jag fattar att iTunes topplista uppdateras frekvent, kanske mer eller mindre i realtid. Men det betyder någonting när jag ibland flåsar mig upp till topp 10 och omkring där, bland ledarklungan. Det är så kul att se det! Det är så kul att ni lyssnar och att ni förhoppningsvis även gillar mycket av det som läggs ut! Fortsätt gärna med det, för det finns mer alldeles runt hörnet.

Årets första avsnitt är cirka en vecka bort och ni kommer inte bli besvikna. Jag söker konstant nya samarbeten och några nya är redan på väg in vilket känns fantastiskt roligt.

Vill ni komma i kontakt med mig gör ni det som enklast via magnus@huskypodcast.com

TACK för att ni lyssnar! Jag gillar er!

/Magnus

Categories: Uncategorized

2 replies »

  1. Husky låter som en intressant podcast. Jag lade just till den i min podcast-läsare och tänkte provlyssna. Jag lyssnar mest på podcasts när jag cyklar till och från jobbet, vilket blir drygt en timme om dagen. Jag är därför på jakt efter ett par podcast att utöka med. Hittills har jag mest lyssnat på Färd, Sommar/Vinter-pratare och Ingenjörspoden.

    • Kul! Hoppas verkligen att du kommer att gilla även Husky. Och tveka inte att höra av mig om du har några åsikter om innehåll, eller önskemål på gäster 🙂

      Cykla lugnt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.