Avsnitt 154, den andra intervjun med Miranda Kvist!

Foto 2017-10-11 21 03 58

“Känslan när solen går upp efter den andra natten – det går inte ens att beskriva tror jag. Då kommer man upp till Flegere som är den absolut sista höga punkten och man ska bara springa ned sju kilometer ner till mål, jag bara grät.”

För tre år sedan intervjuade jag Miranda Kvist. Dagen som vi då spelade in på visade sig vara nästan exakt ett år efter att hon startade företaget Team Nordic Trail.

Tre år är en lång tid, särskilt om man lever sitt liv i Miranda Kvist-tempo så det var helt enkelt dags för en summering över vad som hänt sedan sist.

Vi pratar ganska mycket om livet som företagsledare och Miranda berättar om hur hon under den mest intensiva perioden kollapsade med stressymptom men att hon under hela tiden har lyckats fylla på med energi och återhämtat sig med hjälp av löpningen.

Vi pratar om att göra sig av med energitjuvar, om att se på sin image på sociala medier, om den stora tävlingen Exo Trail som TNT arrangerar och om hur hon egentligen träffade sin pojkvän Alexander Gustafsson som jag tidigare intervjuat i avsnitt femtionio.

Vi pratar om Outdoorladan med sin tre meter höga kristallkrona, om drömmen att en dag köra Keb Classic, om att äntligen springa UTMB trots att hon egentligen inte fick en plats i lottningen och vi pratar givetvis om grävlingar, vakthundar och grodan Kermit.

Missa inte heller min förra intervju med Miranda.

Podcasten Husky spelas in med stöd från elbolaget Nordic Green Energy och Naturkompaniet.

Innan intervjun får ni lära er hur ni kan minska utsläppet av mikroplaster med hjälp av tvättpåsen Guppyfriend och vad som egentligen styr över elpriset.

Kolla även in Sunfleet där ni som lyssnare får två gratismånader på Sunfleets medlemskap “Small” om ni registrerar er med rabattkoden “Husky”.

Originalfoto © Sandra Lee Pettersson / sandralee.se

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

NGE_Logotype_RGB

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.