Åremigrationen.

Fil 2017-10-22 11 30 22

Eftersom vi nu är en liten familj med Henry, åtta månader, tänkte vi ta tillfället i akt att under min frus föräldraledighet spendera några vintermånader uppe i Åre.

Jag har under en längre tid tänkt att förutom Stockholm så är nog området omkring Åre det andra stället i Sverige där jag kan bo för att fortsätta att jobba på precis som vanligt med stadig och konstant tillgång till intressant personer att intervjua och spännande historier att berätta.

Foto 2017-09-28 12 17 27

Precis som med Stockholm så fungerar Åre lite som ett nav – även om man inte bor där så kommer man att passera där förr eller senare.

Så för att Huskyredaktionen och den mobila studion ska kunna få experimentera med en ny bas för några månader behöver vi hyra ett någorlunda permanent boende. Detta kan vara en stuga eller en lägenhet – men den får gärna vara möblerad. Den behöver inte ligga centralt utan kan lika gärna finnas i Undersåker, Duved eller någon annanstans.

This slideshow requires JavaScript.

Så känner du till något guldkorn? Är grannen på väg bort och behöver en hyresgäst? Ska ni hyra ut den oanvända fjällstugan en omgång? Kan ni förmedla tips eller kontrakt från december till mars för en familj med en kille på åtta månader och en gammal katt som inte attackerar inredningen? Tveka inte; kontakta mig på magnus@huskypodcast.com.

Om ni tror att det kan hjälpa att dela detta inlägg får ni gärna göra det.

/Magnus

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.