Livepodcasts + Husky AW på Downtown Camper!

Med början torsdag 9 november kommer jag att bjuda in till fem olika intervjuer inför publik med efterföljande mingel och Afterwork.

En av mina nya samarbetspartners är hotellet Downtown Camper by Scandic mitt inne i Stockholm. I en lokal som tar 35 gäster bjuder vi in till en intervju på cirka en timme – men som även spelas in som ett helt vanligt avsnitt för alla er som inte har möjlighet att vara på plats.

Intervjuserien kommer att hållas en gång i månaden med start nu i november. Efter intervjun får ni tillfälle att ställa era egna frågor, umgås med gästen, med nya och gamla vänner.

This slideshow requires JavaScript.

Först ut blir Sören Kjellkvist och Glenn Mattsing som nyss avslutade expeditionen Row Around Svalbard. Sören har jag intervjuat i avsnitt 88 så denna intervju kommer att fokusera mer på projektet, förberedelser och hur det är för två personer att dela en 7,3 meter lång roddbåt i cirka två månader.

“Ingen har någonsin rott runt den norska ögruppen Svalbard. Det beror främst på att det tidigare inte varit möjligt – det har aldrig funnits så lite havsis runt norra Svalbard som nu. Somrarna vid 80 grader nord blir mer och mer fattiga på is och 2017 ser ut att bli en rekordsommar. Med denna expedition kommer vi sätta fokus på förändringarna i Arktis, både genom denna kanal och med en pedagogisk plattform för skolorna.”

(Från rowaroundsvalbard.se)

Downtown Camper by Scandic ligger på Brunkebergs torg precis vid Sergels torg. Intervjuerna kommer att börja strax efter 17:00 och hålla på i cirka en timme.

Inbjudan och mer information om kommande intervjuer kommer att läggas upp på Huskys Facebooksida. Om du inte har Facebook eller Instagram får du gärna maila mig på magnus@huskypodcast.com för att säkra din plats.

Värm upp med att lyssna på min intervju med Sören – avsnittet om att förverkliga sina livsdrömmar.

Jag hoppas att vi ses den 9 november!

Mer info finns på Huskys Facebooksida.

logga

NGE_Logotype_RGB

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.