Avsnitt trettionio, Miranda Kvist!

Photo 2014-04-07 21 28 06

“Det har i alla fall jag som anledning till att jag gärna gör en massa upplevelser i dagsläget, det är klart att jag vill kunna göra så här hela livet, men jag är också väl medveten om att livet är inte för alltid heller! Det gäller att passa på medan man faktiskt kan, dom flesta lever nog i någon slags bubbla där de tror att de alltid kommer vara tjugofem och stark, men så är det ju inte”

Ok, håll i hatten och förbered er på Huskys snabbaste snackare hittills: Miranda Kvist. Hon springer långt, hon driver Team Nordic Trail, har blivit utnämnd till Sveriges mest vältränade doldis i Outside Träning och har antagligen Huskys rekord på flest ord per minut.

Vi pratar om hur hon har tagit sig från lat innebandymålvakt till högintensiv inspiratör för löpning i berg och fjäll, om vad som är tanken med Team Nordic Trail och vad som får över två hundra löpare att klä ut sig till zombies och vampyrer och springa reflexbana med pannlampa.

Intervjun spelades in på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Bilden är tagen från Åreskutan och är Mirandas egen.

7 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.