Motivation och inspiration från världens tak

Husky

Utan att låta för präktig eller inställsam så är den bästa belöningen med att jobba med Husky utan tvekan att få höra direkt från er lyssnare. Om hur ni lyssnar, när ni lyssnar, vad ni tänker, tycker och vill ändra på.

Jag skrev tidigare i år om en lyssnare som skrev till mig att hon blivit så inspirerad av intervjuerna att hon bokat en resa till Nepal för att få trekka till Everest Basecamp – i helgen fick jag ett fantastiskt mail med ovan bild som utan tvekan gjorde min dag och vecka:

“Tack Husky för sällskapet till Everest Base Camp! Trots solo-trek kände jag aldrig mig ensam, jag hade ju Sveriges främsta äventyrare som lagkamrater! Åtminstone tills batteriet tog slut.”

Jag är så oerhört tacksam för alla er som gillar det jag gör. Det är mina sponsorer och samarbetspartners som möjliggör för mig att hålla skeppet flytande, men det är NI lyssnare som gör det möjligt för mig att hålla uppe drivet och viljan att föra allting framåt.

TACK Johanna och alla er andra! Tveka aldrig att kontakt mig på magnus@huskypodcast.com, via Facebook, Twitter eller Instagram för att ge ris, ros, tips eller konstruktiv kritik. För övrigt så gillar jag att det står “No service” på Johannas mobil – ett tecken på att man är på ett bra ställe.

Ta hand om er på er väg bortom det bekväma 😉

/Magnus

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.