Avsnitt 108, om Husky / Magnus Ormestad!

Foto 2016-06-27 06 15 48

I ett specialavsnitt blir jag intervjuad av Kristofer Björkman och Erik Ahlström.

Det har kommit förslag och önskemål under en längre tid att jag skulle bli intervjuad i ett avsnitt – något som man som blygsam svensk har svårt att förlika sig med. Men då först Kristofer och sedan Erik även kom med det förslaget kände jag att det kanske var dags. Ibland hänvisar vi till de korta artiklar som jag skrivit om hur det hela började.

Det slutade med ett ganska långt och väldigt trevligt samtal om mig och varför jag startade Husky, men även om livet i stort, om jobb och karriär, om media i allmänhet och om lite minnen från äldre avsnitt. Det ÄR faktiskt otroligt roligt att få dela med sig av mina känslor och tankar kring den resa som jag gjort med Husky, och den resa som fortsätter.

Stort tack för att ni lyssnar och följer med.

Podcasten Husky görs i år i samarbete med Lundhags.

Originalfoto © Mittsette och Magnus Ormestad

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

lundhags

acast_black_logotype_R

Categories: Äventyr, Intervju, Podcast

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.