Avsnitt nio och tio, Haglöfs Åre Extreme Challenge-special i två härliga delar!

HÅEC

Då har jag äntligen klippt färdigt ett lite längre specialavsnitt om HÅEC 2013 som avgjordes 29 juni. Ett otroligt roligt avsnitt att göra där jag fick prova att göra något slags reportage istället för vanliga intervjuer, något jag gärna gör mer av!

I avsnitten intervjuar jag bland annat John Karlsson och Micke Lindnord från Axa-Adidas Adventure Racing Team, förra årets vinnare Scott Cole som nu kör för Team Dynafit och även årets vinnare Björn Rydvall som tävlar för Haglöfs Silva.

Hoppas att ni får lite skön känsla av stämningen uppe i Åre!

Stort tack till Haglöfs och alla som hjälpt mig med detta, och stort tack för underbart boende på Brattlandsgården!

7 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.