Avsnitt 175, Utehelg 2018!

Foto 2018-06-11 11 10 58

Den 18 maj i år arrangerades Utehelg för första gången på Skeviks gård precis utanför Stockholm. För första gången fick jag dessutom hjälp av två flygande reportrar för att ge er ett smakprov av vad som väntar er på Utehelg.

I strålande väder precis vid en skyddad vik in från Östersjön kunde man i tre dagar inspireras av likasinnade och prova på allt från SUP och surfski till Bushcraft och MTB på fantastiska leder.

Med hjälp av två flygande reportrar i Huskys tjänst kommer här en inblick i hur det var att spendera en hel helg på Skeviks gård och Utehelg 2018. Till min hjälp hade jag alltså Jenni Jalonen och Erik Ahlström – mer om dom hör ni i avsnittet.

I detta avsnitt får ni bland annat träffa Elle Nikish som driver Elles utemat. Jörgen Kard som driver Kajaksidan, Lena Norrman från Lekhagen, Helena Olmås som jag intervjuade i avsnitt 112, vi pratar bushcraft med Tobbe Karlsson. Jenni pratar med Tina Forsberg som även är projektledare för Kvinnliga Äventyrare på Morakniv, hon pratar med barfotamannen Anders Nordström som bland annat driver fenomenet Åda Wildboar och slutligen pratar Erik Ahlström med James Venimore som driver företaget Kajaktiv med baser på Tjörn och i Dala-Floda.

*  *  *

Utehelg kommer att återvända nästa år – så följ dom på Facebook och på Instagram.

Originalfoto © Utemagasinet tagna av Sofie Lantto.

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.