Livepodcast + Husky AW med Jessica Clarén!

Foto 2017-11-27 21 44 52

“Jessica är en eldsjäl inom träningsbranschen och har genom åren alltid strävat efter att vara nytänkande i cykelsalen. Sedan guldhjärtat har hon också satsat stort på att få in fler tjejer i cykelsporten. 2013 grundade hon She Rides community och är utvald som Strong Her ambassadör. Jessica bygger cykelutbildningar och konceptklasser med världen som arbetsplats och är numera också tävlingscyklist. Som en av Sveriges mest lästa och inflytelserikaste träningsbloggare förmedlar hon träningsglädje och fördjupad kunskap inom hälsa.

Jessica söker ständigt efter mer och ny kunskap för att hitta nya dimensioner i sitt instruerande och vill se till att alltid sätta en nytänkande prägel på sina klassupplägg – holistiskt, genomtänkt, smart och kärleksfullt.”

(från jessicaclaren.com)

När jag skulle bestämma mig för vem jag ville ha som gäst för nästa intervju inför publik inne i biosalongen på Downtown Camper sammanföll det lite med min tankeprocess omkring det inlägg och den lista som jag skulle komma att kalla för “Huskys mäktigaste”.

Jessica Clarén hade funnits med på min radar ganska lång tid innan det men nu var bollen satt i sådan rullning att både bokningen och hennes plats på min lista var helt given.

Jessica jobbar tillsammans med Specialized och hon är en otroligt hängiven cyklist – men hon har så otroligt många fler sidor och projekt att jag verkligen längtar till att få intervjua henne.

Inspelningen med Jessica kommer att ske torsdag den 7 december och vi räknar med att inleda intervjun 17:15 inne i salongen Nightshade på Downtown Camper. Eftersom salongen endast rymmer 35 personer bör ni maila mig på magnus@huskypodcast.com för att garantera er en plats.

This slideshow requires JavaScript.

Parallellt med intervjun så kör vi en helt vanlig Husky Afterwork och vi som är med på intervjun kommer att ansluta i Campfirebaren cirka 18:15 då intervjun är färdig.

Så om du bara vill jämföra din episka vinterplaner med andras så kan du hänga i baren från 17:00 där några trogna representanter från POW agerar basecamp för eventet. När jag är färdig med Jessica så ansluter vi till sällskapet för att mingla av oss.

Mer info finns på Huskys Facebooksida.

Hoppas att vi ses!

logga

NGE_Logotype_RGB

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.