Creating Stories / 17 till 20 augusti

I mer än fyra år har jag drivit podcasten Husky där jag samlat på mig intervjuer och samtal med människor som valt att bygga sina liv omkring en passion som tagit dom långt ut i det vilda. För att förmedla vad jag ville med Husky kom jag för några år sedan på min slogan ”Collecting Stories”.

Nu är det dags att bjuda in dig till nästa steg i Huskys utveckling, därför lanserar vi ”Creating Stories”.

Klicka här för att boka din resa idag.

17 till 20 augusti 2017, Ramundberget

Tillsammans i en liten grupp kommer vi att röra oss helt för egen kraft med hjälp av olika transportmedel som löpning, vandring och mountainbike. Med oss har vi någon av mina tidigare gäster som inte bara guidar oss genom sina element på dagarna, utan även guidar oss genom sina tankar och drivkrafter på kvällarna.

Vårt fokus ligger på förflyttning i olika former. På dagarna förflyttar vi oss fysiskt och på kvällarna samlas vi runt lägerelden. Där, tillsammans med vår guide, hamnar en annan typ av förflyttning i fokus – inte bara hur vi rör oss i naturen, utan även hur vi kan röra oss mot det liv som vi kanske egentligen vill leva. Istället för att lyssna på ett avsnitt i ensamhet vill jag att du nu ska dela upplevelsen och finna inspiration på plats och i rörelse tillsammans.

Vi kommer att sova två nätter i ett gemensamt basecamp omkring lägerelden där tält redan finns på plats. Den sista natten njuter vi av lyxen på Fjällnäs Resort.

Det här är en resa där vi tillsammans anstränger oss på dagarna för att lägerplatsen med den sprakande lägerelden ska kännas än mer välkomnande vid dagens slut, det är inte en resa där du ska lyssna på vad din pulsklocka säger. Upplevelsen och rörelsen står mer i fokus än tider och tempo.

För att följa med oss bör du kunna springa i två timmar genom fjällterräng utan längre pauser, men du behöver inte ha sprungit ultramaraton. Vårt tempo är lågintensivt och effektivt då vi siktar på att vara i rörelse många timmar varje dag. Vädret kan utmana oss, men du som följer med vet att göra det bästa av varje situation och tillsammans håller vi humöret uppe.

Du bör ha grundläggande färdigheter för att klara av stundtals teknisk fjällcykling, men du behöver inte ha tävlat i MTB förut.

Det här är en resa där du kopplar bort världen utanför och då du låter kroppen arbeta. En resa där du njuter av stunden och låter dig inspireras. Den fysiska träningen blir en positiv bieffekt av resan, men det är inte träningen som står i fokus.

I denna första upplaga av ”Creating Stories” styr vi mot Härjedalen där Louise Östberg kommer att guida oss på sin hemmaplan under tre dagar. Detta är premiären av ett koncept där vi känner oss fram och vi planerar att lansera nya destinationer med nya lokala guider.

Inför 2018 kommer vi att presentera fler resor.

Utöver Louise Östberg kommer jag och Anna Hedlund resa tillsammans med er. Anna är licensierad Endurance-PT och erfaren projektledare.

Creating Stories / 5 900 kronor per person

I priset ingår:

 • hyra av mountainbike
 • all mat
 • all transport av utrustning på plats
 • boende i tält för två nätter
 • boende på Fjällnäs Resort
 • trerätters middag på Fjällnäs Resort där du betalar för din egen dryck
 • frukost på Fjällnäs Resort
 • entré till spa på Fjällnäs Resort
 • fotodokumentation av upplevelsen
 • en Husky goodiebag från våra samarbetspartners

Observera att transport till och från Ramundberget inte ingår i priset.

Medtag:

 • hjälm, handskar och kläder för MTB.
 • Ryggsäck för löpning och cykling där du får plats med mat, vätska och förstärkningsplagg för en hel dag.
 • Ett par skor som klarar löpning och vandring i tuff terräng
 • Sovsäck och liggunderlag. Tält kommer att finnas på plats och vi kommer att sova två nätter i tält.
 • Kläder för löpning, snabb förflyttning och vandring. Tänk mer lätta skal och trailskor än tunga byxor och kängor.
 • Komplett utrustningslista kommer att skickas ut efter anmälan.

Klicka här för att boka.

Vid frågor maila till magnus@huskypodcast.com

Notera att det finns ett begränsat antal platser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.