UPPDATERAD: Husky Goodiebags till förmån för Musikhjälpen!

foto-2014-10-24-09-18-07

Tillsammans drog vi i år in 13 551 kronor vilket är nästan 1 000 kronor mer än förra året – helt otroligt roligt! TACK till alla som budade och TACK till alla som bidrog!

“Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Skolor attackeras och ockuperas varje dag. Samtidigt är det en mänsklig rättighet att gå i grundskola och skolan kan vara skillnaden mellan liv och död. Temat för Musikhjälpen 2016 är därför ‘Barn i krig har rätt att gå i skolan’.”

För fjärde året kan ni buda på två helt otroligt fina goodiebags som jag plockat ihop från vänner och samarbetspartners. Budgivningen sker på Tradera där varenda krona oavkortat går till Musikhjälpen där temat i år är krigsdrabbade barns rätt att gå i skolan.

Efter avslutad budgivning ser jag till att alla saker skickas till vinnaren så fort som möjligt. En del saker finns hemma hos mig, en del kommer att skickas från de som bidrar med sakerna. Ha lite översyn om något dröjer en extra dag eller två – jag tar fullt ansvar för att alla saker når fram.

“Barns situation är på många håll i världen akut. I Syrien är över 6000 skolor redan förstörda, skadade eller ockuperade av militära styrkor och många skolor används som skydd för människor på flykt. Hälften av alla syriska barn går inte i skolan över huvud taget och riskerar därför att bli en förlorad generation.”

Bägge paketen kan komma att uppdateras under veckan så håll koll på Facebook och Instagram eller på denna sida. Ett tips är att exempelvis ett företag kan buda hem ett, eller bägge, paket och sedan använda innehållet till grymma julklappar till personal som gillar ett aktivt liv!

Vill ni bidra med innehåll? Maila mig på magnus@huskypodcast.com

 

foto-2013-10-08-19-00-32-1

Husky Goodiebag #1

foto-2013-10-08-19-00-32

Husky Goodiebag #2

This slideshow requires JavaScript.

lundhags

acast_black_logotype_R

Categories: Äventyr, Topptur

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.