Avsnitt femtioåtta, Ida Svensson!

Foto 2014-10-28 15 01 30

“Saker i livet som är bra, dom är oftast väldigt svåra att få och ganska jobbiga, och kanske inte så roliga innan man har dom. Som barn till exempel; som är skitjobbiga typ från att man blir befruktad till att dom flyttar hemifrån. Samtidigt så är dom det bästa i livet – det finns inget bättre. Och så där är det ju, saker som är lätta att få dom är ju inte så himla bra. Det är ju precis likadant med idrott för mig – ju jobbigare, ju svårare, ju större utmaning det är desto bättre blir det ju på något sätt”

Lång intervju med den roliga och inspirerande Ida Svensson som även är känd från sitt alter Ego “Alla kan träna!”. Ida är även en del av Lofsangruppen så vi pratar en del om träningstrender och tankar kring det.

Vi körde ett långpass framför mikrofonerna där vi pratar om hennes uppväxt bland hästar och träd, om att ha för mycket idéer i huvudet och om att känna hur kroppen blir ett hinder för att kunna läsa saga för sina barn. Om världens bästa knut för skor, om att börja med att kämpa sig runt om en löpslinga på tre kilometer och sluta med Adventure Race i Afrika som en del av Cinnober Adventure Team.

Vi bjuder på grymma tips för träningsentreprenörer och revolutionerar även hela träningsbranschen med att introducera träning med matkassar.

Intervjun är inspelad på Clarion Sign i Stockholm.

Originalfoto © Martin Westerstrand (mw-fotograf.se)

Lyssna på acast

Ladda ned acast för iPhone eller för Android

 

6 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.