Avsnitt femtioett, Låktatjåkko 75 år!

1. Husky Laktatjakka logo

Låktatjåkko fjällstation är Sveriges högst belägna fjällstation på 1 228 meter över havet, mer än 20 mil norr om polcirkeln. Belägen på ett bergspass utsatt för extremt väder och vind.

I samarbete med Björkliden presenterar jag ett specialavsnitt om fjällstationen i samband med Låktatjåkko fjällstations 75-årsjubiléum. Hör historien om hur, och varför, stationen byggdes. Hör historier från tidigare stugvärdar och från de som jobbar där nu.

This slideshow requires JavaScript.

Originalbilder tillhör Björkliden / Lapland Resorts

Detta blir det första avsnittet som jag lägger upp på den nya plattformen på Acast, när ni lyssnar på det kommer en del små bilder dyka upp i mobilen eller på datorn som ni kan klicka på. I framtiden kommer jag att se till att lägga in mer sådant här extramaterial, jag kommer även att lägga till det på en del av de gamla avsnitten. Gillar ni Husky så hjälper ni mig oerhört mycket genom att åtminstone testa Acasts app för att se om det är något som ni gillar. Kom ihåg att Acast fortfarande är i beta-stadiet, och mycket kommer att förbättras till den officiella lanseringen i höst. Tack vänner!

Lyssna gärna på Husky genom Acast!

Logga75NY

4 replies »

  1. Hej!

    Är en trogen lyssnare av husky men det verkar ha för tillfället blivit ofrivillig en paus i mitt lyssnande då acast inte stöds på min telefon, en google Nexus 5. Finns det möjlighet att lyssna på avsnittet på ett annat sätt, tex de gamla?

    Tack,
    Andreas

    • Tjena Andreas! Du ska kunna fortsätta att lyssna genom samma spelare som förut. Enda skillnaden egentligen är att avsnitten ligger på Acast istället för Libsyn som tidigare. Om du provar att söka efter Husky i din gamla podcastläsare bör det dyka upp. Acastappen är ju helt frivillig – bara att jag uppmuntrar folk att prova på den 🙂 Hör gärna av dig om du fortfarande inte kan lyssna. Jag kan tänka mig att det kan bli typ ett dygns strul eftersom min RSS blir ny, och att det kanske tar ett tag för podcastläsarna att uppdatera den nya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.