Avsnitt femtio, Ride of Hope!

Foto 2014-08-26 07 08 03

Att kunna hjälpa andra människor genom att göra något, typ Ride of Hope, är det inte bara att du mår bra utan du vet att det du kommer att göra kommer att gå till någonting som kan få andra att få ett bättre liv – en fantastisk känsla som man får av det. Vi pratar om det här “feel good by doing good” det är lite grunden till varför jag tror att många deltar.

– Gary Fleming

Jag kom i kontakt med Alexander och Gary på en cykelmässa tidigare i år. När Ride of Hope sedan rullade in mot sista etappen innan målgången i Hagaparken blev jag inbjuden att träffa deltagare, funktionärer och även få intervjua Gary och Alexander som är två av de som står bakom detta fantastiska projekt.

Avsnittet görs i samarbete med Barncancerfonden och ni får efter intervjun höra lite mer från de deltagare som alla bidrog till den enorma insamlingen, ni får höra om Ride of Hope Europe och historien bakom hela tillställningen. Titta gärna på filmen från turen till London i somras. Jag pratar även med Catarina på Lidl som är en av huvudsponsorerna till Ride of Hope. Några av deltagarna som jag pratar med är Jocke Nomell från Mot alla odds och den oerhört inspirerande äventyraren Aron Andersson.

Intervjun med Alexander och Gary är inspelad på Clarion Hotel Sign.

Originalbilden tillhör Ride of Hope / Barncancerfonden

Lyssna på acast

2 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.