Avsnitt trettio, Emma Forsell och Linnéa Grahn!

Photo 2014-02-05 14 11 29

“En bra grej är ju just det att vi båda har varit aktiva inom olika idrotter så vi vet vad det är att satsa och gå in för någonting. Verkligen varje dag i veckan satsa på en sak, och vi vet vad det innebär att jobba upp till ett mål, ett resultat och förbereda sig för en tävling. Samtidigt så har vi varit ute väldigt mycket i fjällen, i bergen och utmanat oss på andra sätt. Dom två tillsammans, plus ett lag, det är en väldigt bra kombination.”

– Linnéa Grahn

Det trettionde avsnittet av Husky blev ett långt samtal med Emma Forsell och Linnéa Grahn som utgör en drivande kraft inom bland annat Adventure of Sweden – en konstellation som går i bräschen för att inspirera fler tjejer att ta sig fram inom multisport och Adventure Racing. De är vanliga tjejer med ovanliga drömmar som bland annat tog dom till Costa Rica där de i december 2013 tävlade i en av de hårdaste tävlingarna i Adventure Race World Championships.

Vi pratar om vad som driver dom, hur de blir behandlade som ett rent tjejlag av arrangörer såväl som andra lag. I slutet av intervjun kommer även en liten twist och överraskning som spelades in några veckor efter den stora intervjun…

Innan intervjun pratar Erika Rosenbaum från Milebreaker om aminosyror och varför det är bra att få i sig extra aminosyror i samband med tävling och träning. Husky görs som vanligt i samarbete med tidningen Outside.

Bilden är tagen från tävlingen i Costa Rica, fotograf är Paul Lockhart från MustaschMedia.

4 replies »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.