Avsnitt tjugotvå, Saferide!

HuskySF

I det här avsnittet får ni höra lite mer om vad projektet Saferide handlar om och om ni inte var på plats på Rival onsdagen 27 november får ni här möjligheten att höra lite intervjuer och tankar från skidåkaren och Addnatureanställda Joonas Karhumaa, bergsguiden Mikke Eriksson  och skidåkaren och Alpinkulturs redaktör Johan Jonsson som pratar lite mer om deras erfarenheter och tankar kring lavinsäkerhet och skidåkning. De drivande i Saferide är alltså Addnature och Alpingaraget så tillsammans med Saferide gör jag två avsnitt – detta avsnitt och intervjun med Sverre Liliequist.

Som ni hör i avsnittet är Saferide även med och finansierar ett projekt för InspireUs där åtta tjejer kommer att få en betald utbildning i form av SLAO lavin 1.

Bilden är från Saferide och Black Diamond.

Lyssna på acast

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.