Avsnitt 223, summering av 2019 och snack mellan mig, Jens Assur, Jessica Clarén och Sara Rönne!

Enlight47

Under podcastens barndom tror jag att för de flesta innebar formatet “två eller fler kompisar som flamsar runt och snackar skit”. Jag har istället under hela Huskys snart sjuåriga historia bejakat det mer pretentiösa formatet och siktat på väl förberedda samtal och intervjuer.

Ibland måste man dock frångå det beprövade och ta saker på uppstuds – då bjuder man såklart in lite sköna och snabbtänkta bekanta för nästan två timmars mer eller mindre osammanhängande spridda samtal och spaningar om året som gått och om fenomen och framtid som vi har omkring oss och framför oss.

Det är alltid en utmaning att synka fyra personers kalender med lediga studiotider – men som ett julmirakel lyckades jag få in Jens Assur, Jessica Clarén och Sara Rönne i studion. Jessica hade på förhand bokat en flaska rödvin så givetvis korkades denna upp strax innan inspelning.

Det närmar sig sju år sedan jag släppte det allra första avsnittet av Husky – vilket är lika svindlande som roligt. Även om resorna blivit långt färre så upphör aldrig möten med inspirerande profiler att fascinera och motivera.

De gånger som jag träffar någon av er lyssnare, eller de gånger som ni hör av er eller kommenterar betyder också extremt mycket för mig.

Eftersom Husky fortfarande är ett soloprojekt så är det lite extra kul att göra ett avsnitt med fullt ställ och fyra glödande mikrofoner.

Det blev långt, men långledigheten är ju som upplagd för långpass och poddar.

Den någorlunda stringenta diskussionen löper genom tankar kring varför fiske är trendigt, om prylar, om gäddor, cykling, upplevelser och vad grejen egentligen är med berg.

Om människans relation till naturen och till våra känslor, om avslöjanden, om att tvinga barn ut i naturen och den stora frågan kring var man ska bo?

Podcasten Husky spelas in i samarbete med Naturkompaniet och ni hittar alla avsnitt gratis på Spotify, acast eller där ni lyssnar på poddar.

Tack för ytterligare ett år i Outdoorpodden Huskys tjänst!

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone. Ni kan även lyssna på Husky direkt i Spotify.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.