Avsnitt 171, Johanna Davidsson på Downtown Camper!

Husky omslag.001

“Känslan som jag ville ha var att vara ute och få känna sig fri – jag gör det här som är min dröm; att få skida på Antarktis. Det är även en enorm frihet att ha allting som jag behöver i pulkan: jag kan sätta upp mitt hem, jag vet att jag klarar av att fixa mat, vatten och att hålla mig varm oavsett väder. Att få känna sig stark och veta att man klarar av allting – det är en fantastisk känsla.”

När Johanna Davidsson släppte sin första bok blev det en releasefest på Downtown Camper där jag fick möjlighet att intervjua henne inför publik.

Boken Solo Sister – vägen till Sydpolen kan ni beställa direkt på Solo Sisters hemsida.

Vi tittar tillbaka på alla förberedelser inför hennes resa, vi pratar om att äta upp sig med wienerbröd, om att jaga sponsorer och att sätta upp delmål både i förberedelser och på plats på Antarktis. Om hur världen krymper och tiden försvinner, om mindfullness och rena tanka på Antarktis och hur det kändes när hon förstod att det skulle vara möjligt att slå världsrekordet.

This slideshow requires JavaScript.

Podcasten Husky spelas in i samarbete med Naturkompaniet.

Utöver att ha 32 butiker runt om i landet så arrangerar Naturkompaniet även event som exempelvis Björnturen. I år går det av stapeln i Stockholms naturreservat mellan 9 och 10 juni och jag kommer att vara på plats för att bjuda in till Husky Afterwork.

Läs mer på Björnturens Facebooksida.

Gillar ni detta avsnitt kan ni även lyssna på min första intervju med Johanna och hennes syster Caroline, eller min intervju med Emma Svensson eller Lina Hallebratt.

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.