Avsnitt 151, Jesper Danielsson och Malin Wetterborg från Houdini om design!

Foto 2017-09-08 11 23 27

Då Naturkompaniet återöppnade sin butik på Kungsgatan 4 bjöd vi in butikens kunder till ett antal olika frukostintervjuer.

Jag har tidigare lagt upp inspelningen med Christiane Dolva som är hållbarhetsansvarig hos Fjällräven och med Anna och Elin från Håll Sverige rent, i detta avsnitt pratar jag med Jesper Danielsson och Malin Wetterborg från Houdini Sportswear.

Jesper är designchef och Malin är utbildad textilingenjör som nu jobbar med materialen i Houdinis kläder.

Vi pratar dels om deras egna bakgrunder inom såväl design och mode men även om deras intressen för friluftsliv. Vi pratar om synen på vad mode och funktionell design egentligen är, hur trender skapas och i vilken takt utvecklingen går. Vi pratar om tekniken bakom såväl design som materialval, de utmaningar som branschen står inför, om kampanjen the Houdini Menu och vad det är som gör att rörelsen framåt fortsätter.

Podcasten Husky spelas in med stöd från Naturkompaniet och från och med detta avsnitt görs Husky även möjligt tack vare elbolaget Nordic Green Energy som kommer att prata lite om hur vi verkligen kan veta att det som kallas “grön el” faktiskt är grön på riktigt.

Podcasten Husky spelas in med stöd från elbolaget Nordic Green Energy och Naturkompaniet.

Missa inte heller min senaste intervju med Houdinis VD Eva Karlsson, avsnittet med grundaren av POC Stefan Ytterborn eller min intervju med Bo Hilleberg.

Originalfoto © Houdini Sportswear

Lyssna under träningspasset, ladda ned acast för Android eller iPhone.

NGE_Logotype_RGB

Categories: Uncategorized

1 reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.