Husky Afterwork

Foto 2016-08-20 08 54 09

Onsdag den 31 augusti så börjar vi med en serie Afterworkträffar tillsammans med Clarion Sign och American Table.

Tanken är att detta ska bli en träffpunkt för nya och gamla vänner som över ett glas vill utbyta idéer, minnen och inspiration om kommande resor och äventyr. Hit ska du kunna gå ensam eller med vänner både för att ha trevligt, men även om du kanske är intresserad av att komma i kontakt med företag och ambassadörer inom den Svenska Outdoorbranschen – kanske vill du lära känna potentiella sponsorer eller kanske är du sugen på ett jobb på något av de svenska friluftsföretagen?

Målet med den första träffen är att få ihop ett så stort gäng som möjligt för att sprida ryktet om eventet – men på sikt vill jag gärna jobba för att få dit företag, organisationer eller olika aktörer som vill presentera sig på olika vis. Jag ser gärna att det kan bli kortare filmvisningar och kortare föreläsningar. Redan på onsdag kan ni träffa Erik från Protect Our Winters Sweden.

Anmäl er gärna på Facebooksidan. Se även pressrelease.

Hör gärna av er med förslag och önskemål om hur detta event kan utvecklas! Nästa kväll är planerad för mitten av oktober.

 

lundhags

acast_black_logotype_R

Categories: Äventyr, Topptur

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.